Grundlæggende håndtering af TV Inspektioner

Kunne du godt tænke dig at høre, hvordan andre forsyninger har fået optimeret deres arbejdsgange med håndtering af TV Inspektioner? Så skal du med til vores webinar d. 27/2 kl. 09.00-10.15 om HxGN NetWorks Data | Manager (tidl. TVi Manager)!

På dette webinar lærer du, hvordan vandforsyningen kan optimere og digitalisere processer for bestilling, modtagelse, kvalitetssikring og deling af TV- og Brøndinspektioner. Hermed sikres forsyningen et godt overblik over planlagte, bestilte og leverede inspektioner. Samtidigt sikres det, at inspektionerne lever op til forsyningens kvalitetskrav, inden en leverance godkendes og betales.

Dagsorden for webinaret:

  • Velkomst og introduktion v. Jackie Sandgård, Hexagon
  • Håndtering af TV Inspektion hos Novafos v. Maj Britt Damgaard, Novafos
  • Demonstration af løsningen v. Kasper Rügge, Hexagon
  • Spørgsmål

Webinaret afholdes over Microsoft Teams tirsdag d. 27. februar kl. 09.00-10.15*. Det koster ikke noget at deltage, og du vil modtage en invitation til Teams-mødet, når du har tilmeldt dig.

*Der vil blive sendt en optagelse af webinaret ud til de tilmeldte, så har du ikke mulighed for at deltage, skal du stadig tilmelde dig for at få adgang til optagelsen!

OBS: Du er først tilmeldt når du har modtaget en e-mail kvittering, der bliver sendt umiddelbart efter du har tilmeldt dig. Modtager du den ikke skal du tilmelde dig igen, da du muligvis har glemt at udfylde et påkrævet felt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketingassistent Daniela Rolander.

Tilmeld dig webinaret!