Hotel Zámek Valeč | 17. - 18. září 2024

Hexagon LIVE Česko a Slovensko 2024

Přijměte naše pozvání na uživatelskou konferenci společnosti Hexagon

Dovolte, abychom vás pozvali na další ročník naší uživatelské konference, která se bude konat  17. - 18. září 2024 v hotelovém komplexu Zámku Valeč. Tato akce, kterou pořádáme pro naše zákazníky a uživatele, se během let stala nejen místem, kde lze načerpat nové informace a zajímavosti z oblasti geoinformačních systémů a řešení, ale i oblíbeným místem pro setkání lidí z oboru z celé České i Slovenské republiky. Své poznatky a zkušenosti zde sdílí odborníci z veřejné správy, soukromého sektoru, zástupci měst, ale i utilitních a dopravních společností, telekomunikací atd.
Součástí dvoudenní konference budou i oblíbené workshopy zaměřené zejména na živé ukázky nových produktů, kde účastníci budou moci načerpat nové znalosti a praktické zkušenosti.

Přijeďte k nám načerpat inspiraci a nové nápady do nových projektů!


Těšíme se na setkání, team Hexagon

Card image cap

PROGRAM

Nahlédněte do předběžného programu a zjistěte, jaké prezentace jsme pro vás připravili.

Více info
Card image cap

REGISTRACE

Neváhejte a zaregistrujte se včas!
Včasná registrace do 31/7 přináší bonusový dárek.

Více info
Card image cap

PARTNEŘI

Vítáme partnery konference, které svými odbornými přednáškami obohatí program.

Více info
Card image cap

UBYTOVÁNÍ

Nahlédněte do nabídky ubytování a služeb hotelového komplexu Zámek Valeč.

Více info

Card image cap

WORKSHOPY

Workshopy s živými ukázkami systémů a aplikací budou na programu druhý den konference.

Více info

Card image cap

DOPROVODNÝ PROGRAM

Další ročník orientačního běhu zámeckým parkem se již připravuje.

Více info

Divize Hexagon Safety, Infrastructure & Geospatial se zaměřuje na zvyšuje odolnost a udržitelnost kritických služeb a infrastruktury ve světě. Naše technologie transformují data o  místech, majetku a obyvatelstvu do uživatelsky uchopitelných informací a systémů, pro lepší a rychlejší rozhodování v oblasti veřejné ochrany obyvatel, bezpečnosti, infrastruktury, obrany, dopravy a státní správy.

Hlavním pořadatelem konference je společnost Intergraph CS s.r.o., pobočka koncernu Hexagon divize SIG působící v Česku a na Slovensku. Za více jak 30 let máme za sebou mnoho úspěšných projektů napříč celým portfoliem našich řešení. Náš tým poskytuje služby a řešení utilitním a komunikačním společnostem prostřednictvím řešení na kontrolu, správu a celkový přehled o datech a sítích, pomáhá vybudovat nejrozsáhlejší Digitální technické mapy v ČR, vyvíjí nové mobilní aplikace rozšiřující další možnosti funkcí zákaznických řešení a mnoho dalších služeb, které se zásadně podílí na digitalizaci, bezpečnosti a efektivitě sytémů v našem bezprostředním okolí.

Divize Geosystems poskytuje komplexní portfolio digitálních řešení, která zachycují, měří a vizualizují svět kolem nás a umožňují datovou transformaci napříč průmyslovými ekosystémy. Technologie Hexagon pro zachycení reality vytvářejí digitální světy z různých pohledů, ať už jde o rozměr mezi dvěma stěnami v domě, katastrální hranice nebo 3D vizualizace měst, infrastruktur, inženýrských sítí, územních celků nebo dokonce míst činu.
Získaná digitální data tak poskytují svým uživatelům důležité informace a podklady, které jsou využívány pro plánování investic a jejich realizaci. Během realizace pak dál systémy Geosystems pomáhají uživatelům pracovat s nejvyšší efektivitou a kvalitou např. při určování polohy, naváděním a vizualizacemi.

Spolupořadatelem konference je mladá původem česká expanzivní společnost Tacticaware s.r.o., která se připojila do Hexagonu před 3 lety. Její specializací jsou bezpečnostní systémy a v rámci Hexagonu je součástí divize Geosystems. Revoluční systém Accur8vision využívá LiDAR technologii pro volumetrické sledování prostoru. Integruje PTZ kamery a poskytuje operátorům detailní trojrozměrné vizualizace detekovaných objektů v reálném čase. Spolu s LiDARovým detektorem Leica BLK247 tvoří Accur8vision základ portfolia 3DS, což znamená 3D Surveillance, a představuje průlom v bezpečnostních technologiích. Výjimečné řešení má své zákazníky nejen doma v Česku, ale především v mnoha zemích Evropy a nově i v USA.

Divize Asset Lifecycle Intelligence společnosti Hexagon pomáhá klientům navrhovat, stavět a provozovat efektivnější, bezpečnější a udržitelnější průmyslová zařízení. Umožňujeme zákazníkům zpřístupnit data, urychlit modernizaci průmyslových projektů a digitální vyspělost, zvýšit produktivitu a zajistit udržitelnost.

Naše technologie pomáhají přinést užitečné poznatky, které umožňují lepší rozhodování v celém životním cyklu průmyslových provozů, což vede ke zlepšení bezpečnosti, kvality, efektivity a produktivity, které přispívají k ekonomické a environmentální udržitelnosti.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!