Håndtering af landmåling og renoveringstiltag

Kunne du godt tænke dig at høre, hvordan du kan digitalisere landmålingsopgaver og projektering af renoveringstiltag? Så skal du med til vores webinar d. 5/3 kl. 09.00-10.15 om HxGN NetWorks Data | Manager

Ved dette webinar er der to emner på dagsordenen. Det første emne er, hvordan Novafos har digitaliseret processen med bestilling, modtagelse og kvalitetssikring af landmålingsopgaver, samt hvilken indflydelse det har haft hos Novafos. Det andet emne er digitalisering og strømlining af projektering af renoveringstiltag. Dette sker på basis af før TV samt standardiserede tiltag i en webbrowser baseret på løsningen. Resultatet er dokumentation i form af tegninger og styklister til entreprenøren, der modtager bestillingen digitalt via internettet. Efterfølgende udføres efter TV, hvor forsyningens acceptkriterier danner grundlag for en digitaliseret process for godkendelsen af det udførte arbejde.

Dagsorden for webinaret:

  • Velkomst og introduktion v. Jackie Sandgård, Hexagon
  • Håndtering af landmåling hos Novafos v. Asbjørn Azevedo Kromann, Novafos
  • Renovering af ledninger hos Novafos v. Maj Britt Damgaard, Novafos
  • Demonstration af ledningsrenovering v. Kasper Rügge, Hexagon
  • Spørgsmål

Det er en forudsættes, at man har deltaget i vores første webinar om HxGN NetWorks Data | Manager, har set en optagelse af dette webinar, eller at man i forvejen kender Data Manager. Hvis du kunne tænke dig at få fat i optagelsen af webinaret, kan du kontakte Marketingassistent Daniela Rolander.

Webinaret afholdes over Microsoft Teams tirsdag d. 5. marts kl. 09.00-10.15*. Det koster ikke noget at deltage, og du vil modtage en invitation til Teams-mødet, når du har tilmeldt dig.

*Der vil blive sendt en optagelse af webinaret ud til de tilmeldte, så har du ikke mulighed for at deltage, skal du stadig tilmelde dig for at få adgang til optagelsen!

OBS: Du er først tilmeldt når du har modtaget en e-mail kvittering, der bliver sendt umiddelbart efter du har tilmeldt dig. Modtager du den ikke skal du tilmelde dig igen, da du muligvis har glemt at udfylde et påkrævet felt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketingassistent Daniela Rolander.

Tilmeld dig webinaret!